Mesyuarat PASTI Negeri Pertama sesi 2011

Suassana Mesyuarat Pertama 2011 PASTI Negeri Selangor


Gombak, 31 Januari 2011: Tahun 2011 pastinya berbeza dari tahun 2010 yang memerlukan perbincangan bersama bagi merealisasikan matlamat 2011. Oleh itu Ahli Lembaga Pengarah PASTI Negeri Selangor bersama Pengerusi Kawasan telah bermesyuarat di Pejabat PAS Gombak jam 9mlm. Banyak perkara dibincangkan termasuk permasalahan yang timbul supaya dapat diselesaikan dengan kaedah yang baik serta dipersetujui bersama.

Mesyuarat juga banyak memberi maklumat penting seperti info dari PASTI Malaysia bagi perkara berkaitan untuk disampaikan pada PASTI Kawasan dan cawangan-cawangan. Mesyuarat juga membincangkan perancangan takwim bagi tahun 2011 seperti aktiviti tahunan, kursus guru, serta program tambahan lain yang diseragamkan dengan aktiviti semasa PAS. Turut dibentangkan "budget" program tahunan bagi memudahkan dana digunakan sebaik mungkin.

Syabas dan tahniah bagi meraka yang banyak memberi idea serta maklum balas berkaitan. Semoga Jasa serta usaha para pengurusan PASTI di pelbagai peringkat mendapat pahala dari Allah S.W.T. Semoga PASTI terus maju kehadapan memberi pendidikan yang terbaik buat anak-anak PASTI. Takbir!...

0 comments: