AHLI LEMBAGA PENGARAH PASTI NEGERI SELANGOR 2015-2017


8 comments:

Unknown said...

ASSALAMUALAIKUM,

MOHON KEPADA PIHAK JAWATAN KUASA AGAR DAPAT MENANGGUHKAN AKTIVITI SUKAN SERTA LATIHAN SUKAN UNTUK SEKETIKA MEMANDANGKAN KEADAAN CUACA YG KURANG MEMUASKAN SERTA MEMBERI KESAN KEPADA ANAK2 PASTI DIMANA RAMAI ANAK2 PASTI DI TEMPAT ANAK SAYA BERSEKOLAH MASUK WAD KERANA TIDAK SIHAT.

SEPERTI YG KITA KETAHUI, KEADAAN CUACA SEKARANG MMG TIDAK SESUAI UTK KITA MENGADAKAN AKTIVITI LUAR SEPERTI BERSUKAN.

HARAP PIHAK JAWATAN KUASA DAPAT MEMBERI PERHATIAN KEPADA SITUASI BEGINI DEMI KESIHATAN ANAK2 PASTI KHASNYA.


SEKIAN TERIMA KASIH


NUR HAWA BINTI MOHD ADAM

IBU SRI WAHYUNI said...

Assalamualaikum wr.wb, Saya dari Ibu Sri Wahyuni di subang seorang pembatu rumah tangga di Arab Saudi ingin mengucapkan banyak terimah kasih kepada MBAH KASURI atas bantuanya kini impian saya selama ini sudah jadi yata dan berkat bantuan MBAH KASURI yang telah memberikan angka gaib hasil ritual kepada saya yaitu 4D dan alhamdulillah angka yang diberikan mbah bener-bener tembus. sekali lagi makasih MBAH buat angka ritualnya sehingga saya bisa menang. Berkat angka gaib hasil meditasi ritual MBAH KASURI saya sudah bisa bangkit dari keterpurukan juga udah buka usaha yang dijalankan suamiku di kampung dan kini kehidupan keluarga saya jauh lebih baik dari sebelumnya, bagi anda yang ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KASURI di nomer ini: 0853 4646 0388 atau silahkan kunjungi dan klik PREDIKSI TOGEL HARI INI ramalan MBAH KASURI memang memiliki ramalan GAIB” yang insy allah dijamin tembus 100%.

Unknown said...

Assalammualaikum....tadika pasti ade ke cawangan di semenyih or beranang?

شركة المثالية said...


شركة المثالية للتنظيف

RiduanRahman said...

Assalamualaikum w.b.t,
Alhamdulillah, segala puji bagi Allah Tuhan sekelian alam. Syukur diatas limpah kurnianya anak saya dapat menimba ilmu yang sangat berguna sebelum melangkah ke dunia sebenar persekolahan.

Setinggi penghargaan dari kami ibu bapa kepada guru² yang mendidik anak kami mengenal ilmu yang sangat berguna kepada anak² kami.

Tujuan email ini dihantar adalah untuk menyentuh serba sesikit tentang program² yang dilaksanakan di sekolah PASTI. Anak saya bersekolah di salah sebuah sekolah PASTI di sekitar Kajang. Sebelum melangkah masuk ke darjah 1 balik kerumah dengan girang menunjukkan persembahan sepertimana mereka berlatih di sekolah. Lantas dengan perasaab ingin tahu dan teruja melihat anak buat persembahan lalu ditanya pada anak, abang masuk persembahan apa tu? Eh! Tak lah ayah abg tak dapat masuk pun sebab badan abang bergoyang..

Kesian melihat anak terdetik dihati untuk menghantar email ini. Yuran semua tidak pernah terkurang atau terlewat bayar. Salahkah sekiranya cikgu memilih salah satu ruang untuk semua anak PASTI merasai pengalaman membuat persembahan. Bukan ingin merasa bangga melihat anak buat persembahan, tapi ingin mereka² ini merasai pengalaman berguna untuk melangkah ke alam persekolahan.

Senakal mana pun anak² kita, kitalah yang perlu membentuk mereka untuk jadi insan berguna, dan atas kepercayaan ini saya serahkan anak saya untuk mengisi ilmu didada di atas tiket sekolah yang mendidik berlandaskan Islam.

Mereka anak² yang bakal meneraju perjuangan islam nanti. Tapi di sekolah permulaan mengenal dunia ilmu pun mereka telah ditunjukkan dengan sikap diskriminasi, jadi bagaimana kita boleh mencungkil apa yang ada dalam diri mereka.

Janganlah terlalu memilih bulu dan inginkan yang terbaik sahaja untuk berada dihadapan dengan usia begini. Ingin menjaga nama sekolah dan kualiti persembahan? Naiv bagi saya sekiranya anak sebesar ini hendak diukur kemampuan mereka. Bagilah peluang kepada mereka untuk merasai pengalaman seperti teman² mereka yang lain.

Dengan perasaan rendah diri saya memohon maaf sekiranya email ini mengguris mana² pihak. Semoga juga dapat menerima teguran untuk jadikan sekolah PASTI salah satu sekolah yang berdaya saing dengan sekolah² yang lain.

Terima kasih.

Unknown said...

boleh bagi senarai PASTI area Klang ?

jurjanibude0811@gmail.com said...

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
BAGAIMANA CARA MENGENAI KREDIT PINJAMAN JAMINAN
(a) Peminjam palsu tidak perlu meminta cagaran dan tidak ada laman web
(b) Peminjam palsu tidak mempunyai sijil perniagaan
(c) Peminjam palsu tidak peduli dengan gaji bulanan anda yang membuat anda layak mendapat pinjaman
(d) Peminjam palsu tidak menggunakan Gmail, tidak ada dominan
(e) Peminjam palsu tidak mempunyai alamat pejabat fizikal
(f) Peminjam palsu meminta yuran pendaftaran dan bayaran trans
                                         Daftar sekarang
DAFTAR SEKARANG: info@aasimahaadilaahmed.loanfirm.site
laman web ::: https: //www.aasimahaadilaahmed.loanfirm.site
E-mel: aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
WhatsApp ::: + 447456405237. Saya mendapat pinjaman sebanyak Rm 2.4 juta dengan kadar faedah pinjaman sebanyak 1% dari PINJAMAN AASIMAHA ADILA AHMED. Semoga Allah memberkati mereka. InsyaAllah, dengan setia
Jurjani baik
Pengerusi Eksekutif / PENGENALAN Pegawai, VENTURES HARTA TANAH Email.jurjanibude0811@gmail.com

HAFIZUL BIN HAZIQ said...

e_mail:[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]
WhatsApp Number::::::::::[+60]1123759663
Telephone..Number:[+60]1123759663
email:::::::hafizulbin365@gmail.com
Name:HAFIZUL BIN HAZIQ
Country: Malaysia
[[[[di atas adalah data peribadi saya]]]]]
Kemarau kewangan saya berakhir pada bulan ini apabila saya fikir semuanya adalah urusan perniagaan dengan beberapa rakan saya di Kuala Lumpur beberapa bulan yang lalu perniagaan yang bernilai beberapa Rm785.000.00 yang keuntungannya sudah cukup untuk kita semua untuk berkongsi keuntungan tetapi akibat kegagalan perniagaan, kita semua mendapati bahawa kita mempunyai masalah kewangan yang sangat besar kerana saya tidak mempunyai wang untuk bergantung pada ketika perniagaan gagal kerana saya melabur semua saya dengan saya pada perniagaan jadi saya berada di sangat sangat maaf jadi saya terpaksa mencari bantuan kewangan saya sebenarnya telah ditolak oleh beberapa bank sebagai hasil dari kadar pinjaman mereka dan juga syarat mereka jadi saya terpaksa melalui beberapa blog sehingga saya datang menghadapi dengan Iklan Syarikat Ibu. saya menghubungi Ibu dengan segera selepas melalui beberapa proses yang sangat fleksibel permintaan pinjaman saya sebanyak Rm440.000.00 telah diluluskan oleh pihak pengurusan dan pada keesokannya Lembaga Pengurusan Peminjaman Pinjaman dikreditkan saya tanpa menangguhkan berkat ini dari ibu yang dapat menyelamatkan anda hari ini dari apa-apa embarrazement kewangan anda menjadi ibu hubungi Ibu sekarang untuk pinjaman anda yang berubah e_mail:[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]
[[[[Berikut adalah data peribadi saya]]]]
Country: Malaysia
Name:HAFIZUL BIN HAZIQ
email::hafizulbin365@gmail.com
Telephone Number:[+60]1123759663
WhatsApp Number::::::::[+60]1123759663
e_mail:[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]