Sambutan Hari Guru PASTI Negeri Selangor 2016

Banting, 15Mei: "Guru Istiqamah Menuju Kemenangan" merupakan Tema sambutan hari guru bagi semua mualimah-mualimah PASTI. Majlis sambutan Hari Guru PASTI peringkat Negeri Selangor telah berlangsung di Dewan Aimpoint, Banting. Majlis dirasmikan oleh Y.B Dato' Dr. Ahmad Yunus Hairi merupakan Timbalan Pesuruhjaya 1 PAS Selangor merangkap Ahli Dewan Undangan Negeri Selangor (Sijangkang)

Kira-kira 230 orang mualimah hadir mewakili kawasan-kawasan diraikan. Turut hadir wakil Dewan Pemuda PAS Negeri, wakil Dewan Muslimat Negeri Selangor, serta ALP dan Pengerusi PASTI Negeri Selangor. Selain itu majlis diserikan dengan bacaan hafazan Alquran oleh Cik Farihah Zulkifli merupakan bekas pelajar PASTI yang mendapat johan hafazan peringkat kebangsaan. Disamping itu majlis turut meraikan guru cemerlang PASTI Kawasan,  Tokoh Guru PASTI Selangor dan Tokoh Guru Khidmat Setia. Tahniah dan Selamat Hari Guru kepada seluruh mualimah PASTI Selangor

1 comments:

IBU SRI WAHYUNI said...

Assalamualaikum wr.wb, Saya dari Ibu Sri Wahyuni di subang seorang pembatu rumah tangga di Arab Saudi ingin mengucapkan banyak terimah kasih kepada MBAH KASURI atas bantuanya kini impian saya selama ini sudah jadi yata dan berkat bantuan MBAH KASURI yang telah memberikan angka gaib hasil ritual kepada saya yaitu 4D dan alhamdulillah angka yang diberikan mbah bener-bener tembus. sekali lagi makasih MBAH buat angka ritualnya sehingga saya bisa menang. Berkat angka gaib hasil meditasi ritual MBAH KASURI saya sudah bisa bangkit dari keterpurukan juga udah buka usaha yang dijalankan suamiku di kampung dan kini kehidupan keluarga saya jauh lebih baik dari sebelumnya, bagi anda yang ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KASURI di nomer ini: 0853 4646 0388 atau silahkan kunjungi dan klik PREDIKSI TOGEL HARI INI ramalan MBAH KASURI memang memiliki ramalan GAIB” yang insy allah dijamin tembus 100%.